Om

Selvom Pineapple først kom til verden i sommeren 2013 har firmaet allerede cementeret sig som et særdeles velrenommeret og eftertragtet produktionsselskab. Delvist ejet af Banijay Nordic har Pineapple positioneret sig inden for comedy, talkshows og underholdning. Dette er samtidig også selve DNA’et hos Pineapple, imens andre formater med fokus på livsstil og faktuelle programmer med et drys af humor også er et led i Pineapple’s fortsatte virke.

Ledelse

ricco 2

Ricco Wichmann

Adm. direktør og partner

ricco.wichmann@pineapple.dk

Ricco Wichmann, adm. direktør og partner. Ricco har siden 1999 stået bag nogle af de største comedy-succeser i Danmark. I dag er han partner og administrerende direktør for Pineapple Entertainment og er en stærk kraft i udviklingen af nye programmer. Ricco er desuden stadig meget aktiv som instruktør og manuskriptforfatter bl.a. i forbindelse med Zulu Comedy Galla.

anders

Anders Breinholt

Kreativ direktør og partner

ab@pineapple.dk

Anders har et imponerende cv i den danske mediebranche. Som prisvindende tv-vært for Natholdet er Anders en særdeles anerkendt tv-personlighed, der hver aften underholder hundredtusindvis af seere og passer sine opgaver som direktør og partner sideløbende hermed.

ole

Ole Rahbek

Programchef

ole.rahbek@pineapple.dk

Ole har mere end 20 års erfaring med tv-produktion og har igennem de seneste ti år besiddet en række chefstillinger for bl.a. DR Aktuelt, DR Event, DR Fyn, og Aftenshowet samt været udviklingschef på DR Kultur. Ole har ansvaret for Pineapples programportefølje og bidrager bl.a. til et øget fokus på programudvikling og -salg og er med til at udvikle Pineapple Entertainments kommende produktioner.

martens

Christian Martens

Produktionschef

christian.martens@pineapple.dk

Martens har  arbejdet på de fleste danske produktionsselskaber som produktionsleder og blev en del af ledelsen i Pineapple i 2014. Martens har ansvaret for den daglige ledelse i samarbejde med Ole og deltager i salg af nye produktioner samt har det administrative og det produktionelle ansvar hos Pineapple.

Alle medarbejdere – både permanente og freelancere – er håndplukkede. En fællesnævner blandt de ansatte er passionen for at skabe originale og sjove tv-programmer.

Bestyrelsen i Pineapple Entertainment består af Ricco Wichmann, Anders Breinholt, Jacob Houlind, Peter Hansen og Jesper Bobjerg. Selskabet holder til på Hauser Plads i København K.

Karriere

Vi er altid på udkig efter talentfulde og passionerede personer, der kunne tænke sig at blive en del af vores voksende team. Vi hører meget gerne fra dig på hallo@pineapple.dk