Danmarks Bedste Maskot – var et gameshow, som du aldrig har set det før. Sport møder reality, ondskab møder nuttethed, vanvittige konkurrencer møder dedikation af en anden verden.

I en programserie kæmpede maskotter fra Danmarks bedste sportsklubber om titlen som Danmarks bedste maskot. Hver uge sorteres en fra – og tilbage stod kun den allerbedste.

Maskotterne dystede i discipliner, som verden aldrig har set før – discipliner, som definerer den gode maskot. I Fang en streaker jagtede maskotterne nøgne mennesker, i menu-1 løb racer maskotterne gennem stadion med hænderne fyldte med fadøl, i VIP-sqway serverede maskotterne champagne for klubbernes VIP´s – det hele på en seqway og maskotterne skulle vinde pauseunderholdningen, ved at vise, hvor hurtigt der kunne køres på motoriserede toiletter. Det hele foregik i rigtige sportsrammer og disciplinerne var en kamp på liv eller død. Alle ville vinde. Det hele blev dækket som et rigtigt sportsevent. Der var superslow-kameraer, sidelinje-reporter og referencer til de største sportsdyster i verden.

Programmet havde humor, alliancer, alvor, dedikation og portrætterede Danmark på en helt ny måde – det var en kamp mellem ulve, bjørne, ænder og svaner. Nogle havde vinger i stedet for hænder, nogle havde kæmpe fødder, nogle kunne knap se – fælles for dem alle var, at de kæmpede, som du aldrig havde set det før.

SENDT PÅ:
pineapple
pineapple