SÆSON 2 – NU MED ENDNU SKARPERE KANTER
Sommeren er ikke gået stille for sig hos familien Pitzner i Nordsjælland. De fire kvinder Mor Katerina, storesøster Thalia, midterbarn Elvira og Lille O har mere energi end nogensinde, når hverdagen brydes af en varm sommerferie – og mænd på dørtrinnet.

Diamantfamilien er et portræt af en uortodox familie, der gør tingene på deres helt egen måde, og hvor mentaliteten er; ”Der er regler for andre, og så er der regler for os”. De er ikke bange for at åbne op, sige hvad de tænker – også om hinanden – og tage konflikterne undervejs. Det er et univers af stærke, selvbevidste og dedikerede kvinder, der vil hinanden det bedste, men bestemt ikke er enige om, hvad det bedste er. En skildring af hvad fire farverige personligheder, der giver plads til at være sig selv, og til at tegne uden for stregenerne, gør, når hamsterhjulet bare er for lille.

Det er et ærligt og åbenhjertigt blik ind i en moderne dansk familie, der selv definerer reglerne for, hvordan man håndterer tilværelsen. En familie med masser af humor, selvironi og skarpe bemærkninger.

SENDT PÅ:
pineapple
pineapple